01Доступ 24/7 будь-де Дивіться лекції та тренуйтесь по відео-уроках у будь-якому куточці світу
02Зворотній звʼязок від викладачів Раз на декілька місяців ми робимо QA сесію з викладачем
03Викладачі — медики Усі викладачі — практикуючі спеціалісти з медичною освітою та богатим досвідом
04Готові конспекти На кожну лекцію даємо робочі зошити (на 70% заповнений конспект) з ілюстраціями
05Онлайн сертифікат Отримайте документ в онлайні або складіть офлайн іспит і отримайте наш Диплом
01Заголовок Текст
01Заголовок Текст
01Заголовок Текст
01Заголовок Текст
Програма навчання
Все, що ви будете вивчати
Блок 1. АнатоміяВи отримаєте найсучасніші знання та практичний досвід у різних аспектах косметичного догляду, включаючи обличчя, волосся, та тіло. Наші кваліфіковані і досвідчені викладачі підтримують студентів на кожному кроці їхнього професійного розвитку.Навчання відбувається в сучасних умовах з використанням передових технологій та обладнання. Приєднуйтесь до нас і розкрийте свій потенціал у захоплюючому світі косметології.
Лекція 1. Білок Джерела білка, незамінні та другорядні білки: походження та роль, розпад білка, ресинтез та продукти життєдіяльності
Лекція 3. ЖирВизначення ліпідів, жирних кислот, холестерину, тригліцеридів, насичені та ненасичені жири, поліненасичені та мононенасичені жири; транс-жири, цис-жири та незамінні жирні кислоти, джерела жирів у раціоні, рекомендації щодо вмісту жирів у дієті
Лекція 4 КлітковинаДієтичні джерела, фізичні ефекти та захисні ефекти
Лекція 5. Вода Важливість у організмі, внутрішньоклітинна та позаклітинна рідина, роль розчинених речовин в організмі та методи лікування, втрата води з тіла, нирок та поту
Лекція 6. Мікроелементи. Жиророзчинні вітаміни Основні джерела та наслідки дефіциту вітамінів А - ретинол, D – кальциферол, E – токоферол, К - філлогінон
Лекція 7. Мікроелементи. Водорозчинні вітаміни Основні джерела та наслідки дефіциту вітамінів B1 - тіамін, B2 - рибофлавін, B2 - рибофлавін, B3 – ніацин, B5 – пантотенова кислота, B6 – піридоксин, біотин, фолієва кислота, B12 – кобаламін, C - аскорбінова кислота.
Лекція 8. Мінерали Біологічна роль мінералів. Деякі важливі мінерали: кальцій, мідь, фтор, йод, залізо, магній, фосфор, натрій, кобальт, калій, хлор, цинк
Лекція 9. Неживильні речовини Харчові добавки, забруднюючі речовини, природні неживні речовини (ароматизатори та барвники)
Лекція 10. Їжа як джерело енергії Енергетична цінність різних макроелементів, енергетичні потреби та витрата організма, одиниці енергії; калорія, джоуль, швидкість основного обміну.
Фактори, що впливають на швидкість основного обміну: розмір тіла, стать, жирові відкладення, гормональний фон та нервовий контроль — інфекції та хвороби, голодування, ліки, дієта. Побудова збалансованої дієти
Лекція 11. Захворювання та розлади, пов'язані з харчуванням Розлади харчової поведінки (нервова анорексія, булімія, ожиріння, недостатня вага), нестача вітамінів, надлишок каротину, загальний дефіцит поживних речовин у жінок (кальцій, залізо, клітковина, фолієва кислота), остеопороз, харчова алергія, харчова нестерпність
Лекція 12. Харчування та фізіологічні зміни Вагітність, дитинство, юність, зрілість, старість
Готові долучитись до курсу?
Відповімо на будь-які питання за телефоном 063-139-25-62